You are currently viewing Τι είναι η μέθοδος LMM (Life MakeOver Method);

Τι είναι η μέθοδος LMM (Life MakeOver Method);

Νιώθετε φόβο, αμφιβολία, έχετε άγχος ή κρίσεις πανικού. Θέλετε τόσο να νιώσετε εσωτερική γαλήνη όμως έχετε δοκιμάσει τα πάντα χωρίς αποτέλεσμα. Έχετε επιστεφτεί θεραπευτές, έχετε παρακολουθήσει σεμινάρια, έχετε μελετήσει βιβλία, ακόμη και φάρμακα δοκιμάσατε. Πάντα εξακολουθείτε να είστε στο ίδιο σημείο και χωρίς τα αποτελέσματα που χρειάζεστε.

Μπορείτε να χάσετε ακόμη μερικά χρόνια της ζωής σας, προσπαθώντας να  διαχειριστείτε μόνοι σας όλη αυτή τη δύσκολη κατάσταση, ή είστε έτοιμοι να αποφασίσετε αυτή την στιγμή να βάλετε τέρμα στο εσωτερικό χάος και να δείτε πώς είναι να ζει κανείς με εσωτερική γαλήνη;

H μέθοδος διαχείρισης συναισθημάτων LMM (Life MakeOver Method) είναι το πρόγραμμα που δημιούργησα μετά από χρόνια μελέτης κι εμπειρίας και είναι προσαρμοσμένο στις δικές σας προσωπικές προκλήσεις, με σκοπό να σας δώσει ηρεμία μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Οι περισσότερες προσεγγίσεις λειτουργούν με το παλιό απαρχαιωμένο μοντέλο «ανά συνεδρία». Εγώ εργάζομαι διαφορετικά. Εργάζομαι μέσα από πρόγραμμα με ένα και μοναδικό στόχο: Να σας βοηθήσω να απαλλαγείτε από τις κρίσεις πανικού, τις αυτοκαταστροφικές και αρνητικές σκέψεις, τις φοβίες, χωρίς χρόνια θεραπείας και φαρμακευτική αγωγή.

Ο στόχος μου είναι ο στόχος σας.

Να ζήσετε την ζωή που επιθυμείτε και αξίζετε, το συντομότερο δυνατό

Εστιάζω σε γρήγορα αποτελέσματα. Ναι! Γίνεται να έχουμε αποτελέσματα σε μόνο τέσσερις συναντήσεις.

Έχω ήδη πολλούς πελάτες που το έχουν πετύχει. Μπορείτε να ακούσετε τους ίδιους ή να διαβάσετε τι λένε πηγαίνοντας στο site μου, στα social media και στο κανάλι μου στο YouTube. Aν χρειαστούμε περισσότερες συναντήσεις θα έχουμε περισσότερες συναντήσεις. Ο στόχος όμως είναι ένας και μοναδικός  – να ζήσετε ελεύθεροι και εσωτερικά ήρεμοι.

Πιο αναλυτικά να σας πω ότι το πρόγραμμα αποτελείται από 3 μέρη

Μέρος 1: Να εντοπίσουμε και να διαχειριστούμε το πραγματικό πρόβλημα και όχι το σύμπτωμα.

Μέρος 2: Να κατανοήσετε ακριβώς πώς λειτουργεί το μυαλό σας, να γεμίσετε την εργαλειοθήκη σας με απίστευτα ισχυρές ασκήσεις, που θα σας δώσουν αμέσως, αυτό που χρειάζεστε για να “ξεκολλήσετε” από το χάος που ζείτε.

Μέρος 3: Καθημερινή υποστήριξη για να μάθετέ να ελέγχετε τα συναισθήματά σας και να μπορείτε να διαχειριστείτε τις καθημερινές απαιτήσεις της ζωή σας, που προκύπτουν, με αυτοπεποίθηση και ασφάλεια

Ποια είναι τα οφέλη της μεθόδου LMM;

Να απελευθερωθείτε από τις κρίσεις άγχους και πανικού και όλων των επικριτικών και αρνητικών εσωτερικών διαλόγων, ανησυχιών και αμφιβολιών.

Να δημιουργήστε ένα φράγμα προστασίας από την τοξικότητα και την αρνητικότητα.

Να σταματήσετε τον αγώνα, την ένταση και το άγχος της καθημερινότητας.

Να ζείτε νιώθοντας εσωτερική γαλήνη.

Να είστε ο εαυτός σας γνήσιος και αυθεντικός, απαλλαγμένος από φόβους και φοβίες.

Τώρα ίσως αναρωτηθείτε πώς θα ξέρετε ότι το πρόγραμμα αυτό θα λειτουργήσει.

Θα σας πω. Όταν κάνετε αυτό που κάνατε πάντα, παίρνετε αυτό που παίρνατε πάντα.

Εάν δεσμευτείτε πλήρως, όχι απλώς να δεσμευτείτε εν μέρει, αλλά να εισέλθετε με όλο σας το είναι, να αγκαλιάσετε και να δοκιμάσετε όλες τις ασκήσεις και δραστηριότητες σε αυτό το πρόγραμμα, τότε η μέθοδος θα λειτουργήσει στο μάξιμουμ.

Όταν συνδυάσετε την δύναμη του συνειδητού και υποσυνείδητου και νιώσετε κατανόηση και υποστήριξη τότε η επιτυχία είναι σίγουρη.

Ξέρω από πρώτο χέρι ότι είναι μια μεγάλη απόφαση, κάποιος να μπει στη διαδικασία να βρει τρόπους να διαχειριστεί το εσωτερικό χάος που νιώθει.

Γι’ αυτό ακριβώς δημιούργησα αυτό το πρόγραμμα και έκανα τη δουλειά για εσάς, ώστε να βαδίσετε στα σίγουρα, ξέροντας ακριβώς από πού να ξεκινήσετε.